Monday, January 03, 2005

Lucidule, ia vino mai aproape, bey !



Forumul Ziua: De la: AVP din ro (…@yahoo.fr), Data: 2005-01-03 09:18:03:

Lucidule, ia vino mai aproape, bey !

Am citit cu-ntârziere mesajul tău adresat forumitătzii după primul tur, dar mai bine nu-l mai citeam, jur !  Mi-ai arătat aci adevarata-ți față, lucidule, și nu numai a ta, ci a întregii trupe ce strigă DA,! DA!, pe șosea, de ochii lumii ce-o ascultă cumințea, adică nu cuminte sau cu minte, bey fugi drea’, – căci de unde minte la naivii și inocenții lumii, a ? -, ci CUM MINȚEA trupa ta, bey, fiindcă “dreptatea și adevărul” cu care vreți voi să-mbrobodiți iar boboru' nu prea au de a face cu Binefăcătoru' tot cam ca Ilici de seducător și de fatal, cel puțin cu “salvatorul” ăla pe care ne-arătași dta cam cum ai vrea să fie când va fi pe val total și când ciolanu-cașcaval, la care visezi și mătăputză încă din timp iepocal, n’așa?, vă va zburli părul ca la șacal.

Zici dta, cu-o ferocitate de hyenă sadea, că România muribundă ține-n loc – auzi la ea! – felina aia viguroasă, dar flamândă, a ta, DA ? Si ce-ai vrea tu, bey, să fac cu mama – exempli gratia -, care se pătimește sărăcuța ca Iisus Christos atunci când alți “lucizi” ca tine l-au bătut în piroane pe Crucea care-i astazi Credința ta și-a celui ce-alaltăieri înfocat se-nchina și poala popii pupa, n’așa?, și-n numele căreia speri să-ți salvezi sufletul de cățea, uitând că Tatăl tocmai d’aia l-a detașat din Virtual pe-al sau Băiat, n’așa?, într-o lume de rahat și-a lăsat să fie maltrat de ticăloșii și nebunii de-altădat, pentru ca niciodată să nu-și mai bată nimeni joc, bey, de Impărăția cu Miei, de niciuna din ființele Planetei Albastre, bey, căci toate formele de pe Globul ce constituie Oul de Taină al Firii sunt hypostaze ale Virtualității Iubirii, bey, pohta ce-a pohtit Domnul Vietii și-al Sfințirii. La mintea ta și la sufletu' tău de tinichea, ai vrea probabil s-o arunc pe măicuța-n drum, s-o fac scrum ori săpun, să mă prefac că nu-i aud rugămințile, spaimele și umilințele ce-o năpădesc cu duium, în timp ce lacrămile mă zugrum, s-o-ngrop de vie trăgând culupa de stinghie preste amintirile-mi din copilarie, peste memoria ce-n fond mă face om și care de fapt nici nu-mi aparține mie, aloo, bey, Văsălie, ci sunt proprietatea aceluiași Patron care-a fost, este și-o să fie în vecii veciilor singurul Domn, să nu uiți treaba asta nici în  somn ! Sau poate-ai vrea s-o-ngrop încă mișcândă-n țintirim, iar apoi să ne veselim si să benchetuim, strigând cu toți irozii la carnaval: “DA!, DA!, ierou' marinal tre’ creditat, căci e pe val!”, chiar dacă nimeni nu știe despre flota aia adevărul adevărat, sau dacă cel cu “dreptatea”-n cioc ca un papagal turuitor, a fost sau n-a fost turnător, dar nu la furnal !

Bey, tu știi că poetul Ro nu minte deloc, precum un cânticel de Mozart sau de Zavaidoc, fiindcă ursitoarea l-a drăgălit c-un busuioc și c-un fir din al ei floc, ca să-i poarte noroc, (dar nu de porc, bey, sau de dobitoc, fugi drea’!), așa că n-o să-ți ascund că și pe mine mă frământă, în momentele de inimă grea, gândul că scumpa mea, cu boala și cu suferința sa, mă ține-n loc, n’așa?, și poate c-ar fi mai bine și pentru ea să procedeze ca băbuța din Laponia, n’așa?, ieșind în fața Ursei Albe, subt steaua căzătoare a sa, a…? Dar ce, bey, este voia la mine sau la ea…? Doar Socotitorul din Hyperboreea ține răbojul, bey, și doar el știe când ne va sosi ceasul să fim absorbiți prin Triunghiul-Cer, iar asta e valabil și pentru un sfânt, pentru un ticălos, însurat sau becher, dar si pentru un popor oricât de brav, de bogat, de sărman sau de pișicher. Cine era boborul Atlandidei sau al Incașilor din al Anzilor ger, și unde sunt azi boboarele astea glorioase, mon cher? Cine fu rege strălucit la Cartagena sau în Babilonul mărit, și unde sunt acum regii ăștia, adică nu c-au murit, căci toți o mierlim mai mult sau mai puțin emerit, însă popoarele care i-au slăvit ubi sunt, nu cumva și ele au pierit ? Nu prin voia sau prin puterea homului trecator se ține-n viață un intreg Bobor, ci prin comanda din nor a Celui Atoatețiitor, bey. Iar dacă El nu-ți face parte, nepoate, sau dacă tu nu faci fapte curate, dar nu călcând cu sălbăticie Legile Minunate pe care Fiul Său le-a lasat pe Pământ cu limbă de moarte (strigând și voi DA!, DA!, doar așa, ca țața ADA, de ochii lu baba Rada, a mulțimii poate toante, n’așa?, însă nevinovate, bey, pe care vrei tu s-o-njunghii pe la spate, căci și așa e “muribundă”, n’așa? iar de răul ei nu mai poate burghezia activisto-securistă să-noate până la țărmurile  edulcorate, ci să faci fapte într-adevăr cu Adevăr și Dreptate), păi, atunci poți să-l aduci în Ro și pe imperiorul Bună-Parte, iar nu doar un marinal ce dă și iel în marea spurcată din coate sau o tufă de Venetzia fără carte, căci de viitor ca Neam între neamuri sau ca Popor Tricolor nici la pulivară nu vei mai avea parte, cognate !

Asta e situatia, fârtate… ! Am trecut cu toții prin Lagărul cel toropitor și hirsut, și tot cu toții tre’ să ieșim, pe scut ori subt scut, iar nu numai unii cu vile, piscine, lefuri babane, conturi și copii la școli în tzeri streine, grădini suspendate și adăposturi antiatomice subt pamant, iar alții nici măcar cu-n mormânt !

Nedreaptatea si adevarul cumplit – și care ar trebui să te lase pe vecie mut – tocmai astea sunt, bey, lucide, bey : că aceia care ATUNCI au știut ce se-ntâmplă în Lagărul Slut - faptul că fibra esențială a boborului e bătută cu roșul cnut și deci va deveni agonică pentru ani și ani de durut și de gemut -, nu numai c-au tăcut, însă au fost Administratorii și Garda Pretoriană a mutantului așternut, pentru ca azi tot ei să strige cum că boborul în fond nevinovat, bolnav, cărunt și-n coor futut, care măcar n-a știut ce se-ntâmplă și care în ei a crezut, tre’ să crape și să intre-n amărâtul mormânt, ca să le fie doar lor bine în Patria din mit, care-n fond și la urma urmei e chiar raiu' pe care Tatăl doar sfinților, drepților și inocenților Săi l-a făgăduit !
________________________




Romania muribunda trage in groapa si Romania activa


Acum ca avem date si despre categoriile votantilor nu se poate ca oricarui roman care mai tine la demnitatea acestui nume sa nu ii treaca un fior rece pe sira spinarii. Astfel: voturile lui Basescu vin de la orase, populatia cu educatie superioara si medie si de la cei sub 50 de ani (sub 35 de ani are un scor impresionant). Nastase este preferatul satelor – moldovenii din nord domina, celor cu studii inferioare sau deloc si celor peste 50 de ani, obtinand recordul de peste doua treimi al celor peste 65 de ani. Deci exact categoriile supuse unui proces de moarte sigura in urmatorii 10-15 ani – printr-un proces natural (cei peste 65 de ani) – sau prin regulile de fier ale Europei si progresului societatii (taranii semianalfabeti). Etc.

No comments:

Post a Comment