Tuesday, November 06, 2012

Un textuletz din odyseea hyperspatziului


Dragă pretine,

Din păcate pe Forumu’ JN nu prea se mai poate discuta, însă să fiu în locu’ lu mata nu m-aş gândi să-l abandonez nici de-al drea’ !   Păi, dacă tot ne prinserăm în demo-dialogu’ forumist, făcând schimb de reverentze & pasentze cu-ale meghe, sergiulică şi alte inteligentze, mai precis dementze, şi-nţelegând de altfel perfect, noi doi, n’aşa? locul şi rolul Netului în lumea postmodernă de apoi, cum s-ar spune la psaltirea de lemn tănase, n-avem decât să stăm acilea, pe cyberstrasse, chiar riscând s-o luăm la gioale – citeste oase -, mai ales acuma, cand pur-ul din amintirile copilariei mumoase cam miroase… :oops:

Asta e : Securiștii probabil îşi râd în barbă, socotind că te-au şi prins în zmecherele lor plase, însa noi ştim, n’aşa??? că altcevea nici că se mai poate  face cu soiu’ ista de masse, cu generaţia asta de efimitze sperioase, mai precis îngrozite & prostite definitiv de Lagaru’ prin care trecură in vremile iepocalo-firoscoase, şi că singura cale de a se mai îndrepta câte-ceva e să ne lăsăm invitaţi special guest star, n’aşa? în Casele cele luxoase, în Lojile şi-n Mafiile secretoase, unde să-ncercăm să-mpiedicăm, pe cât posibil, n’aşa? naşterea unor lucruri şi-ntâmplări încă şi mai odioase, ori măcar să ţinem drea’ de şase…! Dar câţi din intelighenkii noştri de specialităţi căcănaro-clamoroase, îmbâcsiţi în gândiri hiisterico-estetico-mămăligoase şi pentru care faptele măretze, eroice & feroase sunt tot atat de străine ca virtutea pt fetitzele putăcioase – şi nu doar in găurile păroase -, câţi oare-nţeleg asta, când alor noştri totu’ le pute şi le miroase, neştiind că duhoarea emerge chiar din entitătzile lor puturoase…?

Da, dar asta nu înseamnă, aloo, n’așa? că tre’ să ne lăsăm pradă lehamintei şi să nu egzplicăm şi iar să egzplicăm lu intelighenkia şi cui o vrea s-asculte, n’aşa? care-i situatzia. Obrazu’ sau imaginea unui om pur în sinea sa, folosit de Sora Şefă spre a o purifica, mai precis spăla, vai, n’aşa? tre’ să fie, iacată, mai presus de orişice bănuială de mahala, căci altfel se duce drea’ nu doar giudetzu’ & patria – ete, na…!   :) -, ci şi opera.

Hai pa

(Comentar publicat în EDITIA TIPARITA / Ziarul de azi / “DORIN TUDORAN, consilier de campanie al PUR !”      on: September 07, 2004, 11:24:06 PM)

++++++++++++++
Text original & comments: aici.

No comments:

Post a Comment